Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко антични рекламни постери на единствената марка.
Collapse
X
-
много са яки постерите, супер!
Първоначално публикувано от pentПървоначално публикувано от properда. Аз съм си я сложил на телефона като фон.Свалих я от клипа снимкатамного кеф ми стана като я видях първия път още в клипа
))))
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от properда. Аз съм си я сложил на телефона като фон.Свалих я от клипа снимкатамного кеф ми стана като я видях първия път още в клипа
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от properда. Аз съм си я сложил на телефона като фон.Свалих я от клипа снимкатамного кеф ми стана като я видях първия път още в клипа
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от properда. Аз съм си я сложил на телефона като фон.Свалих я от клипа снимкатамного кеф ми стана като я видях първия път още в клипа
Comment
Comment